keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

PAKO TODELLISUUDESTA

Unet.
Ne ovat loistavaa pakoa todellisuudesta, jos niistä vain muistaisikin jotain nukahtamisen jälkeenkin. Erityisesti raskausajan unet ovat painuneet mieleeni pysyvästi, koska niitä kierompia ja sairaampia ei olisi voinut edes olla. Viime aikoina (lue: parina viime yönä) olen nähnyt taas ihan sairaita unia. Siitä herää pieni toive: entä jos? No, tuskinpa. Mutta silti? 

Toissayönä uneksin rakkaasta miehestäni ja erään itselleni hyvin tärkeän bändin jäsenestä. Olimme kolmisin jossain mökillä, ja mieheni pakotti minut harrastamaan seksiä tämän bändin jäsenen kanssa. Niinpä sitten panimme kuin kiimaiset kanit, ja mieheni tullessa paikalle irrottauduin tästä hyypiöstä nopeasti, kääriydyin lakanaan ja pomppasin pystyyn nopeasti. "Ei me mitään tehty", yritin änkyttää. Sitten heräsin ja mietin: "WTF?" Olipahan vain uni. 

Viime yönä uneksin matkustamisesta. 
Olen reissanut muutamankin kerran Euroopassa ja kerran Turkissa, ja siitä on jäänyt ikuinen matkakuume päälle. Olen nähnyt Rooman, Barcelonan, Kyprosta ja Turkkia, ja matkustushimo on jäänyt ikuiseksi. Haluaisin matkustaa vaikka minne: Prahaan, uudelleen Barcelonaan, Portugaliin, Ranskaan, Lontooseen, Hollantiin... you name it.
Niinpä sitten viime yön unessa yritin selittää rakkaalle miehelleni kesälomareissun tekevän poikaa. Halusin Lontooseen tai Barcelonaan, mutta mitä ehdotti mieheni? "Mennään mieluummin Haminaan, se tulee halvemmaksi ja sinne pääsee autolla..." Tähän lauseeseen heräsin ja purskahdin helvetinmoiseen huutonauruun. Miten voi olla...?

Näin täällä.
Miksi sitten kuvittelen että voisin olla raskaana? 

Odottaessani pientä tyttöäni uneni olivat maailman sairaimpia ja yleensä muistin ne kuin vettä vain.

Eräänäkin yönä näin hyvin kaunista unta bändistä nimeltä V for Violence. Bändin häiskät toki näyttävät hieman emoilta meikattuine kasvoineen ja mustanpuhuvine vaatteineen, mutta... siinä unessa bändi oli järjestänyt itsemurhakultin, ja jokaisen fanin tuli kuulua siihen. Sick. Jonakin yönä taas uneksin mitä riettaimmista seksisessioista milloin kenenkin kanssa (mm. Brad Pitt piti jostain syystä raskaana olevia naisia haluttavina), ja näinpä unia töistäkin. Millaisia? Sellaisia, että joku dementti väkivaltainen papparainen potki minua suoraan mahaan, tapoin kaikki potilaat joihin vain uskalsinkin koskea ja kaikki meni muutenkin pieleen.

Totta kai nyt näkemäni unet siis nostavat toiveikkuuden plussan suhteen pilviin.
Tulen tänne märisemään, jahka hanat aukeavat ja yrityskierto 8 käynnistyy... Nyt sen sijaan valmistaudun töihin ja pidän toiveikkuutta yllä. Huomenna menenkin pienokaiseni 2-vuotispäivän kunniaksi haudalle rakkaani kanssa. <3

Pieni pako todellisuudesta sen sijaan tekisi hyvää, vaikkapa sitten sen HAMINAN matkan muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti