perjantai 27. heinäkuuta 2012

PELLEILYÄ

Noin niin kuin ilmoitusluontoisena asiana ajattelin ilmoittaa, että kuukautiskiertoni pitää minua pilkkanaan. Eikö olekin ihanaa? 


Luulin yrityskierto kahdeksan koittaneen. Niin, huipulla luulee. Oikeasti uusi yrityskierto lasketaan KUNNON vuodon alkamisesta, mutta mitä tekee kroppani? Tuhruttaa päivä toisensa jälkeen pienen pientä vuotoa, mutta kunnon niagara ei vain voi alkaa. Tissini kipeytyvät päivä päivältä enemmän, tänään töissä olin menossa oksentamaan ties kuinka monta kertaa, huimaa, ärsyttää, itkettää, oksettaa, oksettaa, oksettaa ja vielä kerran oksettaa. Lisäksi ravaan vessassa koko ajan, koska tuntuu että rakkoni täyttyy saman tien kun on tyhjentynyt.

Selviä raskausoireita, mutta kyllä se niagara sieltä alkaa. 

Testiä en aio tehdä. 


Armas kroppani, olisi ihan kiva jos ne menkat nyt sitten alkaisivat kun siitä kerran on merkkejä ilmassa. Niin kerta.


Älkääkä kukaan kommentoiko, että voi KUNPA. Ei se kuitenkaan. 


(Samaa oli tosin Peikkiksestäkin: valemenkat, oireet jotka vahvistuivat ja ja ja... mutta eihän toisella kerralla voi olla sama homma? Lisäksi Peikkiksen odotusta varjosti ensimmäisen kolmanneksen kestänyt verenvuoto, paniikki ja epätietoisuus ennen jokaista ultraa, puskista tullut uutinen pienokaisen suolitukoksesta ja... History cannot repeat itself!) 


Vittu.

1 kommentti: