tiistai 14. elokuuta 2012

EI MITÄÄN UUTTA TÄLTÄ RINTAMALTA

Tällä vauvanyritysrintamalla ei tapahdu mitään uutta. En ole yhtään kärryillä kiertopäivistäni, mahdollisesta ovulaatiosta tai yhtään mistään, muttei se haittaa. On ihanaa kun kerrankin ei mieti kroppaansa ja sen toimintaa, laske kalenterin avulla, koska menkkojen pitäisi alkaa ja sitä rataa. Loma on todellakin ainakin tähän asti ollut lomaa myös tästä raskautumisyrityksestä, ja hyvä niin. Vielä olisi lomaa ja vähän kesääkin jäljellä, ja mietin mitä voisin tehdä. Mies on sairaslomalla, joten meillä on hyvin yhteistäkin aikaa nyt. Ei, saikku ei liity mielenterveysongelmiin, eikä mies ole nykäissyt itselleen myöskään kivestulehdusta, pneumoniaa tai sikainfluenssaa tai mahatautia. Tarkoituksena olisi käydä ainakin vähän shoppailemassa, kävelyllä, katsella leffoja, nauttia toisistamme ja kaikenlaista muuta mukavaa. 

Kävin viime viikolla Savossa ystäväni luona ja vietimme leppoisaa aikaa saunoen, grillaten, syöden, jutellen ja nauttien pari siideriä. Lällytin myös ystäväni saksanpaimenkoiraa ja katselin liikutuksen kyyneleet silmissä hänen ja miehensä 2-vuotiaan tyttären touhuiluja. Ovat ne taaperot vain niin suloisia! Sen jälkeen olikin aika lähteä kohti Länsi-Suomea, missä kävimme moikkaamassa anoppiani, majoituimme ystävillemme, joimme ensimmäisenä yönä kaljaa ja kaikkea muuta aamukuuteen saakka, heräsimme jäätävään krapulaan ja lähdimme sen jälkeen äijäbileisiin. Jep, olin äijäbileissä ainoa nainen muttei se meininkiä haitannut. Miehen ystävä oli ollut huolissaan sopeutumisestani mutta yllättyi hieman kun suustani pääsi rääväsuisempaa tekstiä kuin monelta mieheltä koskaan. No, vaikka minulla onkin tissit, minulla on helvetin isot henkiset munat. Miehet saunoivat, minä en. Minä join vain viiniä, lonkeroa, skumppaa, drinkkejä ja olin loppuillasta kännissä kuin... käki? Se viina ei ainakaan loppunut juomalla.

Olenkin joskus miettinyt, miten joillekin miehille tuntuu olevan kova pala, jos nainen haluaa tulla yhteissaunaan. Ei kai siinä mitään olisi ollutkaan, jos en olisi ollut ainoa nainen paikalla ja muutkin naiset olisivat halunneet saunoa. Oma mieheni vain ei halua, että muut näkevät minut alasti. Mitähän pahaa siinäkin on? Ei minun mielestäni mitään, mutta tuo ukko on joskus vähän vanhanaikainen. Yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että sauna ei ole todellakaan miten eroottinen tai seksuaalisia jännitteitä nostattava paikka. Siellä juodaan kaljaa tai vaihtoehtoisesti Jack Danielsia pullon suusta, heitetään huonoja vitsejä, löylyä, hikoillaan ja puhistaan kuumissaan. Enpä ainakaan itse voisi kokea kiihottuvani alastomista miesvartaloista, joiden yläpäät ovat kännissä kuin käki ja ainoa, mikä seisoo on silmät päässä. Ehkä joku toinen kerta sitten? Olen ollut ennenkin ainoana naisena äijäporukassa saunomassa, ja voin vannoa että _mitään_ seksuaalista ei ole tapahtunut. Myönnetään, etten edes ole mikään ruusunnuppu tai mitään, mutta... 

Se siitä aiheesta. Saunassa tuskin olisi tapahtunut mitään joukkopanoa, jonka jälkeen saisimme ihmetellä kuka on lapsen isä. Sunnuntaina heräsimme puoli kahdelta hieman nihkeään oloon, lähdimme ajamaan kolmen maissa takaisin kotikonnuille ja vietimme jäätävän liskojen yön. Nyt siitäkin on toivuttu, ainakin jotakuinkin. Kohta voisin lähteä ostamaan itselleni uutta puhelinta, ja saapa nähdä mitä sitten keksii. Ainakin terassikelit ovat kohdallaan! Viikonloppuna olisi jotain Kuritushuonehommia eräässä helsinkiläisessä hevibaarissa, ja huomenna ystäväni vaimonsa kanssa tulee iltakahville (tai -kaljalle). Tekemistä siis piisaa!

Saapa nähdä, milloin ajatukseni palaavat täysipainoisesti tähän raskaudenyrityshommaan. Toivottavasti eivät hetkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti